Szaloncukor jótékony célra – Sárközi Ákos saját videórecepttel áll a Karácsonyi Szaloncukor Angyal program mellett 2016-11-28

Ahogy az RTL Klub Híradó is beszámolt róla, idén újra indult a Karácsonyi Szaloncukor Angyal kezdeményezés. A Magyar Vöröskereszt és a Lector fordítóiroda közös akciójához ebben az évben Pataki Zita televíziós műsorvezető mellett Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf is csatlakozott. A Konyhafőnök műsor sztár séfje a program keretein belül a Miele által biztosított helyszínen házi szaloncukrot készített, aminek az „édes trükkjeit” a nagyközönség is ellesheti az elkészült receptvideóból.

„Nekem is volt a gyerekkoromban nehezebb időszak – ekkor nem az volt a lényeg, hogy milyen ajándékot kapunk, hanem hogy a család együtt legyen. Egy ilyen kis közösen készített szaloncukorral már nem is kellett az ajándék, nem is azzal foglalkoztam – a közös sütögetés és a finom eredmény vette el a figyelmem” – árulta el a Borkonyha séfje.

Tavaly karácsony előtt az RTL Klub időjósa, Pataki Zita osztotta szét az első szaloncukorcsomagokat. A televíziós műsorvezető idén újra csatlakozik a jótékonysági akcióhoz, és a séffel együtt arra kér mindenkit: erőnkhöz mérten segítsünk együtt, hogy a leginkább rászoruló gyermekek is kaphassanak ajándékot egy kis szaloncukor formájában!

További információ és a számlaszám: www.szaloncukorangyal.hu
A receptvideó: https://www.youtube.com/watch?v=VbIkaHeJAr0&feature=youtu.be
RTL Klub hír: http://rtl.hu/rtlklub/hirek/szaloncukor-a- raszoruloknak
Facebook: www.facebook.com/szaloncukorangyal
Sajtókapcsolat: Bodrogi Brigitta, Corpus Communications, +36 20 411 1077, brigitta.bodrogi@corpuscom.hu

A sajtóközlemény letöltése