Az Interware ügyfelei ingyen duplázhatják meg a sávszélességüket 2008-10-02

Az 1 Mbit/s maximális letöltési sebességű Interware ADSL Internet előfizetéssel rendelkezők most költségmentesen igényelhetik a módosítást az új 2,5Mbit/s maximális letöltési sebességű csomagra.

Az Interware Internet Szolgáltató Zrt. a közelmúltban 2,5 Mbit/s maximális letöltési sebességű ADSL szolgáltatási csomagot vezetett be.

A új sávszélesség azoknak hasznos elsősorban, akiknek kevés a belépő szintű, 1 Mbit/s, ugyanakkor a 4 Mbit/s csomag meghaladja jelenlegi igényüket. Az új sávszélesség a vállalat egyéni és üzleti előfizetői számára kialakított csomagokban is megtalálható a Magyar Telekom szolgáltatási területén.

Az Interware mind új, mind meglévő előfizetőinek kínálja az új csomagot, sőt azon ügyfelek, akik már használják a cég 1Mbit/s szolgáltatását a havidíj emelkedése és egyéb díjak nélkül válthatnak a kétszeres sebességű, új csomagra.

„Fontosnak tartjuk, hogy gondoskodjunk azon ügyfeleinkről, akik már használják az Interware szolgáltatásait. A lejárt hűségnyilatkozattal rendelkező ügyfeleink az aktuálisan fizetett havidíj megtartásával, minden egyéb kötelezettségvállalás és rejtett költségektől mentesen válthatnak dupla sebességre."- nyilatkozta Sátor Csaba, az Interware Zrt. vezérigazgatója.