Interware díj a legjobb hírblog oldalnak 2008-09-02

A Goldenblog 2008 támogatójaként az Interware különdíjjal jutalmazta a legjobb hírblog oldalt, aki egyben a Goldenblog fődíját is elnyerte.

Az Interware támogatásával megrendezett 2008-as Goldenblog versenyben a közönségszavazatok, valamint a zsűri által kiválasztott legjobb hírblognak értékes nyereményt ajánlott fel a vállalat. Az Interware különdíját a Serbija Insajd blog nyerte, Bálint Csaba – az oldal készítője – Sátor Csabától vehette át az öt évre szóló ingyenes Domain+ szolgáltatást 1GB extra tárhellyel kiegészítve. „Örömmel álltunk az immár hagyományosnak mondható Goldenblog verseny mellé, hiszen az Interware Szerver Hotel több ezer híroldalnak és blognak adja technikai hátteret. Internetes, telekommunikációs vállalatként fontosnak tartjuk az ilyen típusú megmérettetéseket, így a Goldenblog verseny támogatásával, a győztes blog oldalak díjazásával is próbáljuk ezt az egyre szélesebb körben terjedő műfajt támogatni, illetve a blog legmagasabb szinten művelőit elismerni. Szerencsés egybeesés volt a díjátadón, hogy az Interware által jutalmazott oldal egyben az egész verseny fődíjasa is lett. Szívből gratulálunk Bálint Csabának, bízunk benne, hogy a vállaltunk által felajánlott nyeremény hozzájárul a Serbija Insajd és a szerző további sikereihez.” - nyilatkozta Sátor Csaba az Interware Zrt. vezérigazgatója.