Gazdaságos, elegáns és intelligens – bemutatkozik a Miele új Touchtronic mosógépe 2015-05-20

Számos egyedülálló tulajdonságának köszönhetően a Miele új, nagyméretű érintőképernyős kijelzővel rendelkező készüléke páratlan a maga nemében. Egyetlen mosógép sem képes arra, amire az új Touchtronic: 40 százalékkal kevesebb energiát fogyaszt, mint ami az A+++ besoroláshoz szükséges, s mindezt maximális teljesítmény mellett.

Az új mosógép mindezt az exkluzív technológiáknak köszönheti. Ilyen például a PowerWash 2.0, mellyel lenyűgöző tisztítási eredményt és energiafogyasztást érhetünk el. A Miele továbbfejlesztett PowerWash eljárása a plusz keringtető szivattyún és a speciális dobforgáson alapszik.

Az új mosógép legszembetűnőbb tulajdonsága az elegáns, nagyméretű érintőképernyős kezelőpanel, melynek kezelése egyszerű és intuitív. A készülék mosási asszisztens funkciójával pedig rendkívül intelligens felhasználói kezelés jött létre: a textília anyagának, színének, szennyezettség fokának és a centrifuga fordulatának megadásával a mosógép javaslatot tesz a megfelelő programra, így a használat gyorsabb és könnyebb, mint valaha.

Az újgenerációs készülékek további kiemelkedő sajátossága a TwinDos, mely a világon az első automatikus adagolórendszere a folyékony mosószerek számára. A TwinDos gondoskodik arról, hogy a fehér és az erősen szennyezett ruhák is ragyogóan tiszták legyenek.

Mindezeken kívül a készülék minden olyan jellemzővel rendelkezik, amelyek a Mielét már az elmúlt években is megkülönböztették a vetélytársaktól. A 26 mosási program, az EcoFeedback fogyasztásoptimalizáló funkció vagy a szabadalmaztatott textilkímélő dob mind-mind hozzájárul a tökéletes tisztítási végeredményhez és a mindig hatékony mosáshoz.

A sajtóközlemény letöltése