A jövő, és ami mögötte van - Mobil Konferencia a mobilszolgáltatások fejlődési irányairól 2008-10-15

Az internet már a mobilon van? Ki tudja szabványosítani a mobilfizetést? Mennyire fontos a biztonságos tranzakció mobiltelefonon, ki és hogyan tudja, és hogyan érdemes megoldani? Vannak új mobilszabványok, új és innovatív mobilmegoldások? Még csak most kezdődik az innováció időszaka? Lehet mindezt követni?

November 14-én a Sanoma Kiadó székházában kerül megrendezésre a IV. magyarországi Mobil Konferencia, melyen neves szakemberek bevonásával a mobilszolgáltatások jelenlegi fejlődési irányait, dilemmáit, a mobil tranzakciók hátterét kísérhetjük figyelemmel és így talán a fenti kérdések többségére is válasz születik.
A mobiltelefonról alkotott kép még a profi felhasználók számára is túl gyorsan változik. Egy új telefon megjelenésével a korábbi készülék hirtelen elavulttá válik. Az egyre kifinomultabb szolgáltatások kitalálását természetesen mindig a modernebb mobiltelefonok ösztönzik: a kis eszköz nagy dilemmák tárgyává válik az üzleti és magánfelhasználásban egyaránt. Új fejlesztő és szolgáltató generációk készülnek arra, hogy kizárólag erre a készülékre, azaz a mobiltelefonra alapozzák jövőjüket, karrierjüket.
Értsük meg együtt, hogy mi van a dolgok hátterében, hogy miért váltak a szkeptikusok valóban a mobilszolgáltatások támogatójává, és hogyan válik láthatóvá és érthetővé a valós érték a mobilinternet mögött!
Következő konferenciánkon mobil-, média-, projektvezető- és informatikai szakemberek világítanak rá a mobil internet adta lehetőségekre, vitatják meg az egyes megoldásokat, a trendek előnyeit és hátrányait, valamint bemutatják a mobil alapú üzletek fejlődési erővonalait. A rendezvény olyan nagy cégek és intézmények szakembereinek részvételével kerül megrendezésre, mint a Budapesti Műszaki Egyetem, a Deloitte and Touch Tanácsadó vállalat, a Digitania Zrt., a Halcom (Szlovénia), a Google, a Magyar Telekom, a Sanoma Kiadó vagy a SEMOPS.
Ha az Ön cége már bevezette a mobiltelefonon keresztüli ügyintézés valamilyen formáját, vagy akármilyen m-commerce megoldásról gondolkodik és még nem döntött a bevezetéséről, esetleg számos kérdése megválaszolatlan maradt, látogassa meg rendezvényünket!
További információk találhatók a www.mobilkonferencia.hu oldalon.

A sajtóközlemény letöltése