Az Interware technológiai hátterével kerül megrendezésre az idei Microsoft „WIN THE WEB” 24 órás programozói verseny 2008-05-15

A tavalyi nagy sikert követően a Microsoft idén újra megrendezi a „Win The Web” 24 órás programozói versenyét, amelyhez az Interware biztosítja a technikai hátteret, illetve szponzorálja is egyben az eseményt.

A programozói versenyen a benevezett csapatoknak 24 óra áll a rendelkezésükre, hogy a kiírt feladatot megoldják. A csapatok a legújabb Microsoft technológiákat használhatják (Silverlight, APS.NET 3.5 and Windows Live Services, Live Earth), melyeket az Interware Szerver Hotelben elhelyezett nagyteljesítményű szerverről érnek el. Az idei feladat mottója: Discover Yourself (Fedezd fel önmagad), a feladat pontos részleteire azonban csak a helyszínen derül majd fény. A verseny időpontja: 2008. május 17-18, részletesebb információk a www.mswtw.com oldalon. A verseny érdekessége, hogy fejlesztő cégek és diákcsapatok egyaránt indulhatnak. A szervezők arra kíváncsiak, hogy éles helyzetben milyen megoldásokat produkálhat a rutin a friss tudással szemben. Természetesen a verseny nem titkolt célja még, hogy a diákok a piacon már elismert szakemberekkel mérhessék össze a tudásukat és akár jövőbeni munkahelyüket is megtalálják a verseny alatt. „Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy vállalatunk technikai és szakmai hátterét Microsoft és a verseny szolgálatába állíthatjuk. Innovatív vállalatként nagyon fontosnak tartjuk a fejlődést, a haladást, a rendelkezésre álló technológiák újszerű felhasználását és természetesen az új tehetségek felkutatását. Ezért támogatjuk a gondolatot és a rendezvényt. Az Interware különdíjként egy igen jelentős szolgáltatás csomaggal is el kívánja ismerni majd az egyik győztes csapatot”, mondta Sátor Csaba, az Interware vezérigazgató-helyettese.

A sajtóközlemény letöltése