Új vezérigazgató a LeasePlan Hungária ZRt. élén 2008-07-22

Házon belülről érkezve, több mint másfél évtizedes nemzetközi tapasztalattal a háta mögött veszi át a piacvezető flotta- és járműkezelő vállalat, a LeasePlan Hungária ZRt. vezérigazgatói posztját Nigel Storny, aki eddig a cég kereskedelmi igazgatója volt.

Az első számú vezetői feladatokat az elmúlt öt évben ellátó Gáti Tamás – aki egyben a Magyar Lízing és Finanszírozó Társaságok Szövetség Flottaautó szakbizottságának elnöki posztját is betöltötte - a LeasePlan hollandiai anyavállalatánál folytatja pályafutását.

Az új vezérigazgató, Nigel Storny, harminckilenc éves német származású menedzser az elmúlt hónapokban már a LeasePlan Hungária kereskedelmi tevékenységét irányította. A nemzetközileg is elismert, kommunikációs végzettségű szakember 1993-ban, másfél évtizede kezdte munkáját a LeasePlan vállalatnál és azóta dolgozott már Németországban, Angliában, Hollandiában és egy másik pozícióban Belgiumban is.

„Legfontosabb feladatunk továbbra is az, hogy ügyfeleinket még magasabb szinten szolgáljuk ki, még jobban odafigyeljünk rájuk és piacvezetői pozíciónkat megerősítsük, előnyünk további növelésén dolgozzunk!” – monda el a cég célkitűzéseit az új vezérigazgató. Nigel Storny szerint hosszútávon valódi értékként kamatoztathatják a LeasePlan által bevezetett olyan ügyfélbarát megoldásokat, mint az elektronikus kereskedelem, a környezettudatos magatartás és a megnövelt szolgáltatási szint. „A multinacionális cégek és az állami szektor megnyerésén túl kiemelt figyelmet kívánunk fordítani a közepes méretű vállalkozásokra is, akik az áfa törvények változása után még többet profitálhatnak a Leaseplan flottamenedzsment szolgáltatásaiból.” – tette hozzá az új vezető.

A sajtóközlemény letöltése