Lector – professzionális fordítás már 28 nyelven 2008-07-07

FigyelőNet Fordítás néven a Corpus Communications és a FigyelőNet közreműködésével mostantól még szélesebb körben válik elérhetővé a professzionális vállalati fordításokat 28 nyelven biztosító, egyszerűen igénybe vehető Lector fordítószolgáltatás. A FigyelőNet új szolgáltatásával a kis- és nagyvállalatoknak is akár pár egérkattintással lehetőségük nyílik a magyar vagy idegen nyelvű dokumentumaik szakszerű fordítására, miközben azonnali árajánlatot kaphatnak, és akár bankkártyával is fizethetnek az interneten.

A rendszer igazi előnye - a professzionális fordítókon, a kedvező árain és a gyorsaságán túl - a korlátlan hozzáférésben rejlik. Az interneten keresztül a világon bárhonnan elérhető szolgáltatás azonnali árajánlatot készít az ügyfeleknek, a fordítási anyagok könnyedén föl- és letölthetők, majd a munka végeztével akár email vagy sms értesítést is kapnak a felhasználók.

A FigyelőNet Fordítás szolgáltatás a Lector révén hagyományos, humán fordítást nyújt ügyfeleinek. Több mint 100 kvalifikált, legtöbb esetben anyanyelvi fordító háttérmunkájával az üzleti életben gyakori angol, német, francia és orosz nyelvek mellett a környező országok nyelvein, mint a szlovák, cseh, román, horvát vagy a szerb épp úgy igénybe vehető a szolgáltatás, mint az ismertebb ázsiai nyelveken.

Az egyedülálló, önállóan kifejlesztett felhasználói oldalak a teljeskörű online ügyvitel lehetőségét biztosítják, míg a telefonos ügyfélszolgálat, az OTP Bankkal közösen üzemeltetett online bankkártyás fizetési szolgáltatás, és a magyarul és angolul is teljes értékűen használható rendszer az ügyfelek kényelmét szolgálják

A FigyelőNet „Szolgáltatások” rovatában vagy a www.fn.hu/forditas címről közvetlenül is elérhető új oldal, bárki számára egy percen belül árajánlatot készít, és a gyakori fordítási megbízásokkal rendelkező ügyfelek részére személyes kartotékot is biztosít.