A hvg.hu ismét az Interware szerver hotelt választotta 2008-06-30

Az Interware Internet Szolgáltató ZRt. és a HVG Online ZRt. 2010 végéig meghosszabbította a hvg.hu szervereinek teljes körű kiszolgálásáról szóló megállapodást.

Továbbra is az Interware Szerver Hotel szolgálja ki az ország egyik legnépszerűbb portálját, a hvg.hu-t és a HVG tematikus portáljait. A HVG Online Zrt. és az Interware Zrt. 2006 óta tartó együttműködésének sikere nyomán döntöttek úgy a vállalatok, hogy folytatják az együttműködést. „Ahogy az együttműködés indításakor meghatároztuk, kiemelten fontos számunkra portál szolgáltatásunk folyamatos, nagyszámú olvasó egyidejű hozzáférését biztosító, nagy megbízhatóságú elérhetősége. Ennek az elvárásnak az Interware az elmúlt években maradéktalanul megfelelt, így további fejlesztéseink és növekedésünk műszaki garanciáját is az Interware Szerver Hotel szolgáltatásaiban látjuk, hiszen ők már bizonyítottak! Az elmúlt pár évben folyamatosan indítottunk újabb és újabb site-okat (mindösszesen 13-at), melyek létrejötte, valamint látogatóink számának jelentős növekedése sem jelentett fennakadást a site-ok működtetésében az Interware-nek”, mondta Dely Tamás a HVG Online vezérigazgatója.
„Büszkék vagyunk arra, hogy számos meghatározó televíziós, rádiós és internetes médium mellett a HVG Online bizalmát is hosszú idő óta élvezzük és újabb időszakban biztosíthatjuk partnerünk sikereinek hátterét. A hvg.hu, mint az egyik legjelentősebb hazai portál számára biztosított szolgáltatásaink kipróbált minősége nyomán létrejött megállapodás az Interware számára nagyon fontos, hiszen azt reprezentálja, hogy szolgáltatásaink minősége, értéke, a legigényesebb ügyfelek számára is ez a megfelelő.” - nyilatkozta Sátor Csaba az Interware Zrt. operatív vezérigazgató-helyettese.

A sajtóközlemény letöltése