Elkészült a balatoni verseny-golfpálya első 9 szakasza és indul a Balaton golf four station cup I. 2008-07-15

A Balaton első, nemzetközi versenyek lebonyolítására is alkalmas 18 lyukú, változatos vonalvezetésű pályáján a hétvégén befejeződtek a munkálatok, és a golfbarátok számára megnyílt az első 9 pályaszakasz! A kilencedik lyuk átadásával a páratlan szépségű pálya egész felső szakasza játszható, mely így már magába foglalja az erdei és ligetes szakaszok mellett a Club nevezetességének számító örvényesi kőbányát is.

Július 12-én, szombaton került átadásra a 9. lyuk a Royal Balaton Golf & Yacht Clubban, amelynek köszönhetően immár teljes egészében játszhatóvá vált az első 9 szakasz a Balaton első golfpályáján.
A Balatonudvari és Örvényes között 67 hektáron elterülő pálya, 60 méter szintkülönbséggel rendelkezik, területe határos a Balatonfelvidéki Nemzeti Parkkal, és részben természetvédelmi terület. A magával ragadó balatoni panoráma mellett igazi különlegességnek számít a pálya területén található kőbánya, melynek körbejátszása tapasztalt golfozók számára is igazi kihívást jelent. A művészi pontossággal megtervezett és megépített pálya 4 erdei pályaszakaszáról elénk táruló kilátás, valamint a változatos domborzati viszonyok is feledhetetlen élményt nyújtanak a Royal Balaton Golf & Yacht Clubba látogatóknak.
A Royal Balaton Golf & Yacht Club idén nyáron indítja útjára Balaton Golf Four Station Cup elnevezésű, négy fordulóból álló versenysorozatát, melynek első megmérettetésén július 19-én 9 órakor dördül el a startágyú. A versenyen amatőr játékosok és a Royal Balaton Golf & Yacht Club klubtagjai mérik össze golftudásukat 2x9 pályaszakaszon. A győztesek a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. által felajánlott értékes nyereményekkel térhetnek haza.
Minden kedves amatőr golfbarátot és nézőt várunk a versenyre!

Nevezési határidő: 2008.07.18. 17:00 óra

A Royal Balaton Golf & Yacht Club mostantól számos versennyel is várja a golfozókat és a golf iránt érdeklődőket a következők szerint:

Dátum - Verseny neve - Verseny típusa - Verseny szervezője

Július 19. (szombat); Balaton Golf Kupa I.; stableford; RBG

Július 26. (szombat); Balatoni Borok Golfversenye; 4 man scramble; RBG

Július 29. (kedd); Junior Tour; Magyar Golf Szövetség

Augusztus 2. (szombat); Balaton Golf Kupa II.; stableford; RBG

Augusztus 24. (vasárnap); Herend Balaton Cup Golfverseny; foursame; RBG & Herend

Szeptember 6. (szombat); Balaton Golf Kupa III.; stableford; RBG

Szeptember 20. (szombat); Speed Golf (9 lyukon); RBG

Október 11. (szombat); Balaton Golf Kupa IV.; stableford; RBG

A sajtóközlemény letöltése