Egyszerűbb szolgáltató váltással csatlakozni az Interware-hez 2008-08-25

2008. augusztus közepétől lényegesen egyszerűbb feltételek a szolgáltató váltásban

Az Interware Internet Szolgáltató ZRt. a korábbiaknál lényegesen egyszerűbb feltételek mellett teszi lehetővé, más szolgáltatók előfizetőinek csatlakozását hálózatához. Aki korábbi szolgáltatója helyett az Interware-t választja internetszolgáltatójának, gyorsan, egyszerűen és „egykapus” módon teheti ezt meg a jövőben. Elég bejelenteni igényét és a vállalat minden szükséges adminisztrációt elintéz az ügyfél helyett. Ennek köszönhetően a korábbinál lényegesen rövidebb idő alatt, alig 2 héten belül, a szolgáltatás szünetelése nélkül válthatnak az ügyfelek ADSL szolgáltatót. „Ez a lehetőség mindenkinek kedvező. Leginkább persze az ügyfeleknek, hiszen így gyorsan és a lehetőségekhez képest kevés adminisztrációval tudnak szolgáltatót váltani. Ugyanakkor nekünk, szolgáltatóknak is, hiszen arra ösztönöz bennünket, hogy folyamatosan fejlesszük ügyfélkapcsolatunkat és ügyfélmegtartó tevékenységünket”, tette hozzá Sátor Csaba, az Interware vezérigazgatója.