Autóbérlés gyorsan és egyszerűen webáruházból? 2015-10-21

Elindult a LeasePlan Hungária Zrt. webes autóáruháza, ahol hazánk vezető gépjármű- és flottakezelő vállalata optimalizált felszereltségű és motorizáltságú, raktárkészletre rendelt autókra szóló tartós bérletet kínál. Az oldalon megtalálható ajánlatokban azonnal elérhető járművek szerepelnek egyszerűsített ügyintézéssel, legyen szó akár egy, akár negyven autóból álló flottáról.

A www.flottalizing.hu felületén megtalálható gépjárműkínálat a piacon cégautóként legkedveltebb típusokból áll, melyek motorizáltsága és felszereltsége is megfelel a KKV cégek elvárásainak: a leggazdaságosabban üzemeltethető, legmagasabb értéktartású modellvariációk közül választhatnak az oldal látogatói. A kínálatban több, eltérő kategóriájú autó lett összeválogatva, a meghirdetett díj 10 000 km/év futásteljesítményre és 60 hónap futamidőre lett kalkulálva.

„A tartósbérlet a kis és közepes méretű vállalkozások (KKV szektor) körében is egyre népszerűbb gépjármű-finanszírozási forma. Az online webáruház elindításával az volt a célunk, hogy megoldást kínáljunk ezeknek a cégeknek, mivel nekik a darabszámot tekintve alacsony az autóigényük, így rendszerint nem tudtak jó havidíjakat kiharcolni maguknak a piacon. Mivel nagyobb darabszámokat rendeltünk az autókereskedőktől, így jó alkupozícióba kerültünk, és a kapott kedvezményeket továbbadjuk az ebben a konstrukcióban vásárlóknak. Így a KKV cégek olyan összegért juthatnak akár egy autóhoz is, melyre korábban nem volt lehetőségük” – mutat rá a webáruház lényegi előnyére Brückner István, a LeasePlan Hungária Zrt. üzletfejlesztési és marketing vezetője.

A KKV cégek ezáltal mobilizálhatják a járművekben álló tőkéjüket, az autófenntartással kapcsolatos munkaidő is felszabadul a vállalati alaptevékenység számára, továbbá egyszerűsödik az elszámolásuk (sok részszámla helyett egyet kapnak a bérletet biztosító cégtől). Így az aktuális kínálatból választva akár négy hét alatt új autóhoz juthat bármely vállalkozás, olyan is, aki eddig használtautóban gondolkodott vagy finanszírozási okokból kénytelen volt az igényeiknek nem teljesen megfelelő járművet használni.

Az ajánlat az operatív lízing összes előnyét is nyújtja: a havidíj költségként leírható, nem szükséges befektetni a teljes vételárat, továbbá a bérleti forma gazdaságosabb és célszerűbb a KKV szá¬mára – az ÁFA visszaigényelhető a céges használat ará¬nyában, valamint fix, előrekalkulálható a havi díj, amely fedezi a teljes körű üzemben tartás költségeit.

A sajtóközlemény letöltése