Agnitum - Interware együttműködés Magyarországon 2008-05-06

Az Agnitum és az Interware ZRt. új együttműködése révén az egyik legnagyobb hazai internetszolgáltató az Outpost Security Suite Pro internetbiztonsági csomagot ajánlja ADSL-előfizetőinek

A Nollex Nemzetközi Kft., az Agnitum termékek kizárólagos Magyarországi forgalmazója, a mai napon együttműködésre lépett az Interware Internet Szolgáltató ZRt-vel, a magyar ADSL piac meghatározó szereplőjével. Az együttműködés az Interware ADSL-ügyfeleinek a nemzetközi IT biztonsági szakma elismert fejlesztője, az Agnitum Ltd. cég Outpost Security Suite Pro nevű teljes körű internetbiztonsági szoftverét javasolja. Az együttműködés eredményeképpen az Interware ADSL-ügyfelei akár már az internethez történő csatlakozással egy időben hatékony védelmet élvezhetnek a vírusok, kémprogramok, betörési kísérletek és egyéb fenyegetések ellen. Az internet veszélyei ma már jóval komolyabbak lehetnek, mint használatának előnyei, ezért az otthoni és vállalati hálózatok védelme az IT technológiai fejlesztési törekvések legfontosabb kérdéseinek egyike. Minél több módon védjük a hálózatot, az annál biztonságosabb - az optimális elérhető védelem pedig a felhasználók számára a szakmailag is elismert technológiákat egyesítő integrált megoldások használata. Az internet szolgáltatás és az IT biztonságtechnika két hazai, közismert szereplője, az Interware ZRt. és az Agnitumot képviselő Nollex Nemzetközi Kft. együttműködést kötött annak érdekében, hogy az integrált védelem az ADSL-felhasználók számára elérhető legyen. Az Interware ezért a szélessávú internet-elérést kedvezményes Agnitum Outpost Security Suite Pro licencekkel együtt kínálja.
- Rendkívül fontosnak tartjuk az együttműködést az olyan vezető magyar internetszolgáltatókkal, mint amilyen az Interware - mondta Kecskés Győző, a Nollex Nemzetközi Kft. vezetője. - A most létrejött megállapodásunk, keretében villámgyors kémprogram- és vírusvédelmet, nagy hatékonyságú tűzfalat, webes tartalomszűrőt és folyamatosan "tanuló" intelligens spamszűrőt kínálunk az Interware ügyfeleinek. Mindezek együtt sziklaszilárd védelmet nyújtanak az ADSLfelhasználóknak.
- Az Interware gondosan választja meg technológiai partnereit annak érdekében, hogy kimagasló értéket nyújtson felhasználóinak. Az Agnitum piacvezető tűzfal technológiáját, könnyen kezelhető termékeit, extra gyors SmartScan víruskereső technológiáját elismerve nagy örömünkre szolgál, hogy erőinket egyesítjük az Agnitum helyi partnerével, a Nollex Nemzetközi Kft-vel, és így tehetjük valóban biztonságossá az Internet használatát ügyfeleinknek – nyilatkozta Sátor Csaba, az Interware ZRt. operatív vezérigazgató-helyettese.