Barbara életében a színészet és a konyhaművészet tökéletes harmóniában állnak. Mindkettő kreatív munka, mely teret ad a megújulásnak, sosem egyhangú és állandó örömforrás. A vadonatúj főzőest-sorozat azoknak szól, akik eddig nem tudtak, így nem szerettek főzni s emiatt sikerélményre van szükségük, de azok se’ maradjanak otthon, akik egy-egy finom étellel meg akarják lepni családjukat, vagy csupán új ízekre vágynak. Várjuk mindazokat, akik szívesen átadnák magukat a konyhaművészet örömeinek és nyitottak arra, hogy annak charme-ja egy életre rabul ejtse őket.
Több mint egy főzőiskola. Ez egy sokrétű kulináris kalandozás, ahol elindulva a nagymama tűzhelyétől, távoli országok egzotikus konyháját is bejárva tapasztalhatunk, kóstolhatunk és alkothatunk. Mindezt Barbara segítségével, kinek egyik nagy szerelme a főzés, így annak szépségeit könnyen elsajátítható módon örömmel adja tovább.
Kötény a nyakba, Abraka babra!
A fantáziaszakács szakmai vezetésével szeptember 13-án veszi kezdetét az íz-barangolás. Egy csepp szenvedéllyel indul a közös főzés. Elkészítjük a kókusztejes sárgarépa krémlevest, majd Zorán kedvencét, a részeges csirkemellet. Mindezt erdei gyümölcsös tiramisuval zárjuk, majd nemes nedűkkel öblítjük.
„Imádok alkotni, újat létrehozni, a munkában és a magánéletben egyaránt. A főzés kikapcsol és megörvendeztet. A Miele aktív konyhájában többek között a kellemes este receptjét is átadom a gasztro-kedvelőknek- mondja Hegyi Barbara. Mindez roppant egyszerű: végy egy csipet örömöt és jó társaságot, majd adj hozzá különleges ételeket, finom borokat, végül keverd össze őket. Ilyen hamar készen is van.”
Ugye nem volt nagy ördöngösség? A főzés sem az.
Bővebb információ: www.miele.hu/hu/rendezvenyek
A Miele Főzőiskoláról: A Miele Főzőiskola a minőségen alapszik. A Miele háztartási készülékeinek és a kitűnő minőségű alapanyagoknak köszönhetően egy olyan gasztronómiai kiránduláson vehetnek részt a látogatók, amit csak a legjobb éttermekben nyújtanak, s mindezt otthon, nap, mint nap átélhetik.
A Miele Főzőiskola az a hely, ahol a főzés élménye mellett barátságok is szövődnek, s mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a több mint 20 ezer regisztrált felhasználó, akik aktív tagjai a főzőiskola nagyszerű csapatának.
Ezen az oldalon mindenki hozzáad kicsit saját magából, az otthonról hozott hagyományokból, szokásokból. A minőségi gasztronómia hívei megoszthatják egymással kedvenc ételeiket, receptjeiket, összeállíthatják saját szakácskönyvüket, a fórumon kibeszélhetik tapasztalataikat, blogolhatnak, valamint kérdezhetnek a Főzőiskola hobbiszakácsaitól és bloggereitől is.
Az oldalon egyedi és minőségi videóreceptek között szemezgethetnek a látogatók, melyeken a Miele séfje, Kis Sándor mutatja be, hogyan kell a legkülönlegesebb recepteket is könnyedén elkészíteni. Nincs biztonságosabb érzés annál, mint amikor egy profi szakács segít, ha szükség van rá.
A virtuális térből kilépve, a Miele Főzőiskola rendezvényein exkluzív környezetben, kellemes társaságban és remek hangulatban utazhatnak akár Mexikóba, vagy az olasz lankákra az elkészített ételek által, miközben elsajátítják a konyhaművészet fortélyait.
A Miele Főzőiskola rendezvényei az alábbi linken érhetők el: http://miele.hu/hu/rendezvenyek/
A Miele-ről: A Carl Miele és Reinhard Zinkann által Németországban alapított vállalatot, a több mint 110 éves Mielet, a mosógép és a mosogatógép feltalálójaként tartják számon. A Magyarországon 1998 óta jelen lévő Miele termékei tervezése és kivitelezése során a kiemelkedő minőséget és élettartamot, az élenjáró innovációt és a környezetkímélő működést helyezi előtérbe. Az alapítók által megalkotott „Mindig jobban” filozófiát követve, technológiai úttörőként van jelen a háztartási gépek piacán. A generációkon átívelő folyamatos fejlesztéseknek, a legendásan megbízható készülékeknek és a szolgáltatások magas színvonalának köszönhetően a Miele 2011-ben Németországban a második helyen végzett a megtisztelő „legjobb márka” kategóriában.