A tradíció és a modernitás nagy mesterei Balatonudvariban, az első Herend Kupa Golfversenyen 2008-08-19

E hét végén, augusztus 24-én kerül megrendezésre a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. és a Royal Balaton Golf & Yacht Club szervezésében az első Herend Balaton Golf Kupa golfverseny. A Balaton első, nemzetközi versenyek lebonyolítására is alkalmas 18 lyukú, változatos vonalvezetésű pályáján a professzionális golfversenyt borkóstolás, lovashintós kocsikázás és kézművesek bemutatója egészítik ki.

A balatoni nyár egyik kiemelkedő és nagy érdeklődésre számot tartó rendezvényének a nagy múltú Herendi Porcelánmanufaktúra az éltre hívója, és Dr. Kovács Miklós turisztikai államtitkár a fővédnöke és díjátadója.
„A golf - hagyományokból építkezik, mégis modern. Akárcsak a Herendi. Nem volt véletlen a Herendi Porcelánmanufaktúra és a golf találkozása.” - mondta el dr. Simon Attila vezérigazgató. Most Herend újra visszatér a golf világába, és nevét, értékeit adja a Royal Balaton Golf Club színvonalas versenyéhez, ezen a csodálatos új pályán. A golf egy életérzés, akárcsak a Herendi. Golfozni művészet, akárcsak kézműves úton porcelánt készíteni. A golf profi versenyzői mesterei a sportnak, mint ahogy Herend a luxusporcelánnak.
„A golf és Herend gondolatvilága oly sok ponton találkozhat, hogy együttműködésük és a Herend Golf Kupa életre hívása egyértelmű döntés és akarat volt számunkra.” teszi hozzá a vezérigazgató. Herend várja régi barátait, és új érdeklődőit újra a golfpályán, újra együtt a családokkal.

A versenyzők három kategóriában indulnak majd; az első kategóriában hcp 1-18 stroke játéktípust játszanak 18 lyukon, a másodikban hcp 19-36 stableford játékot ugyancsak 18 lyukon, míg a harmadik kategória játékosai szintén hcp 36-54 stableford játékot játszanak, de csak 9 lyukon.

Nem csak a golfozók, hanem a családtagok is biztosan jól szórakoznak majd az augusztus 24-i eseményen, amelyen a Herend által felajánlott három díj mellett a Seiko és a Lush értékes ajándékai is gazdára találnak.

A sajtóközlemény letöltése