Miért a Corpus?

 
A CC 2000 óta nyújt marketingkommunikációs, PR és sajtókapcsolati szolgáltatásokat ügyfeleinek. Független ügynökségként önálló kreatív, online és produkciós hátterével a kézműves kommunikációs megoldások szállítója. Egyidejűleg mindig csupán néhány ügyfelet szolgálunk ki, de őket teljes figyelemmel, hosszútávon, csapattagként.

SAJTÓTÓL A PR-IG Alkalmi megjelenéstől az állandó sajtójelenlétig

 
Segítséget nyújtunk ügyfelünk kommunikációs üzeneteinek megfogalmazásában. Kialakítjuk a cég sajtó-stratégiáját, elkészítjük a sajtóközleményeket, eljuttatjuk azokat a megfelelő újságíróknak, és ha szükséges, sajtótájékoztatót szervezünk, valamint megjelenés összefoglalókat, média- és véleményfigyelést készítünk. A PR keretein belül elkészítjük a vállalati hírleveleket, a belső weboldalt, valamint megszervezzük az ügyfélrendezvényeket. Több mint 350 sajtóközlemény, 8,000 nyomtatott és online cikk, sajtótájékoztatók, ügyfélrendezvények.

MARKETING- kommunkáció Névjegykártyától az óriásplakátig

 
Részt veszünk partnereink kommunikációs céljainak kitűzésében, javaslatokat teszünk a megvalósításra és elkészítjük a közösen kiválasztott terveket. Marketingkommunikációs programokat tervezünk és házon belüli szakembereinkkel kivitelezzük a kreatív eszközöket. Figyelünk a cégarculatra, miközben elkészítjük a nyomtatott és elektronikus reklámanyagokat, a kültéri plakátokat, az attraktív online megjelenést és weboldalt. Cégarculat, névjegykártya, vállalat- és termékismertető prospektus, nyomtatott- és elektronikus reklámok, DM kampányok, online megjelenések, közösségi kommunikáció. Több százezer kinyomtatott oldal, termékcsomagolás, ezernyi céges reklámajándék, valamint rádió és TV spotok.

ONLINE FEJLESZTÉS FaceBook-tól a webáruházig

 
Átfogó online kommunikációra törekszünk, ezért segítünk az új weblapok kialakításában, elkészítjük az oldalak hatékony szövegezését, a felhasználót támogató grafikai tervezést és a komplett programozást, végül saját szerverünkön gondoskodunk a website-ok hosztolásáról is. A már működő weblapokat sem hagyjuk magukra, odafigyelünk frissítésükre, karbantartásukra, és a honlapok keresőbarát” optimalizálására is. Online-marketing kampányokat menedzselünk AdWords-el, bannerekkel, megszemélyesített elektronikus hírlevelekkel és természetesen a social media kötelező elemeivel is, legyen szó FaceBookról, Twitterről vagy akár egy SMS kampányról.

MOBIL ALKALMAZÁSOK Androidtól az iOS -ig

 
Okostelefon alkalmazásokat fejlesztünk, amelyeket ingyenesen vagy fizetősen elérhetővé teszünk az Apple AppStore-ban és az Android Google Play áruházban. E kis programok segítségével közvetlen kapcsolat építhető a meglevő és a jövőbeli potenciális ügyfelekkel. Mobil környezetben is elérhetővé tehetjük akcióinkat,szolgáltatásunkat, híreinket vagy akár játékra is hívhatjuk partnereinket. Megtervezzük az alkalmazást; elkészítjük annak grafikáját és felhasználói felületét, nyelvi mutációját, háttér adatbázis kapcsolatát és a hozzá tartozó üzleti modellt is. A programozást követően teszteljük és az online áruházakban publikáljuk a programokat.

Média- tervezés AdWords-től a TV kampányig

 
Ügyfeleink számára célcsoportra és területre szabott média megjelenéseket tervezünk,s kampányuk során jelentős kedvezménnyel foglaljuk be a felületeket. A foglalás nem csupán a legmegfelelőbb fórum kiválasztását jelenti, a kampányt folyamatosan nyomon követjük, koordináljuk és optimalizáljuk. Gondoskodunk a rendelkezésre álló médiabüdzsé költséghatékony felhasználásáról. Akár 50%-os médiaköltés megtakarítás a sajtó és kültéri hirdetéseken, online banner és DM kampányokon, AdWords és Facebook promóciókon, rádió- és TV spotokon.

PRODUKCIÓ Digitális nyomtatástól a reklám spotig

 
Kreatív terveink a gyártás során öltenek testet. Kipróbált nyomdai partnereinket azért versenyeztetjük, hogy a legjobb áron készíthessük el a nyomtatványokat. A kisebb példányszámú digitális nyomtatások, a több ezer darabos ofszet technológiával készülő nyomatok, vagy akár a termékcsomagolások és az óriásplakátok gyártásánál is mindig a legjobb ár/érték arányt tartjuk szem előtt. A nyomdai kivitelezés mellett Ügyfeleink rádiós vagy televíziós reklámjait épp úgy legyártatjuk, mint akár reklámajándékaikat.

Vállalati filmek

 
Ügyfeleinknek vállalati/image filmeket forgatunk, melyhez a kreatív koncepció elkészítésétől kezdve a forgatókönyv megírásán, a szükséges kellékek beszerzésén és a helyszínek biztosításán át vállaljuk a teljes utómunkát is. Tekintse meg az eddig elkészült filmeket, melyekkel hozzájárultunk partnereink imázsának építéséhez!

LECTOR Nyelvi lokalizáció A-Z-ig

 
A CC önálló üzletágaként működő Lector fordítószolgáltatás több mint 8 év tapasztalattal,
40 nyelven, 2,600 vállalati ügyfélnek készített több mint 77 millió karaktert tartalmazó 66 ezer szakfordítást, mely garantálja, hogy Ön is elégedett lesz nyelvi szolgáltatásainkkal. lector.hu
facebook.com/lectorforditoiroda

Sajtószoba

 
 • AZ 50 000. GÉPJÁRMŰ FORGALOMBA HELYEZÉSE ALKALMÁBÓL A KORASZÜLÖTTMENTÉST TÁMOGATTA A LEASEPLAN 2017-02-20

  Február 17-én ünnepélyes keretek között átadta 50 000. autóját hazánk egyik vezető gépjármű- és flottakezelő vállalata, a LeasePlan Hungária Zrt. A jubileumi Skoda Octaviat a PwC Magyarország képviselője vette át, majd közösen nyújtották át a Magyar Koraszülött és Újszülött Mentő Alapítvány számára az 500 000 Ft-os anyagi támogatást.
  tovább»
 • Szaloncukor jótékony célra – Sárközi Ákos saját videórecepttel áll a Karácsonyi Szaloncukor Angyal program mellett 2016-11-28

  Ahogy az RTL Klub Híradó is beszámolt róla, idén újra indult a Karácsonyi Szaloncukor Angyal kezdeményezés. A Magyar Vöröskereszt és a Lector fordítóiroda közös akciójához ebben az évben Pataki Zita televíziós műsorvezető mellett Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf is csatlakozott. A Konyhafőnök műsor sztár séfje a program keretein belül a Miele által biztosított helyszínen házi szaloncukrot készített, aminek az „édes trükkjeit” a nagyközönség is ellesheti az elkészült receptvideóból.
  tovább»
 • Önzetlen segítségnyújtás édes csábítással A Miele Európa egyik legnagyobb édességfesztiválján gyűjtött a hátrányos helyzetű gyerekeknek 2016-10-05

  Az Édes Napok Budapest immár a 6. alkalommal került megrendezésre a belváros szívében – az idei évben látogatóirekord-döntéssel. A nagyszabású gasztronómiai attrakció évről évre tízezrek boldogsághormonjainak fokozásához járul hozzá a finomabbnál finomabb csokoládékkal, süteményekkel, tortákkal és fagylaltokkal; nem beszélve a neves résztvevőkről, prominens látogatókról. A magas színvonal egyik fő képviselőjeként – a prémium háztartási készülékeket és kulináris rendezvényeket kínáló – Miele a legédesebb hétvégén azokra is gondolt, akiknek nem teljesen „édes az életük”: standjánál a felkínált finomságokból befolyt összeg teljes egészével a Magyarország egyik leghátrányosabb helyzetű kistérségében működő Igazgyöngy Alapítványt támogatta. Az alapítvány célja a mélyszegénységben élő gyermekek életesélyeit javítani, számukra jövőképet adni, kompenzálni hátrányukat – a csokoládé- és édességünnepen elért több mint 120 ezer forintos bevételt így a Miele a hátrányos helyzetű gyerekek élelmezésére, tehetséggondozására és személyiségfejlesztésére fordította, segítve ezzel a nehéz sorsú gyerekek integrációját.
  tovább»

Rólunk

 
Nagy Zoltán – ügyvezető igazgató

Kommunikációs és repülő mérnök diplomával a Corpus alapítója, korábban a Westel PR és Reklám vezetője volt. Telekommunikációs területen szerzett sajtó, média és marketing tapasztalatot.

Novák Gabriella – senior marketing manager

Több éves ügynökségi tapasztalattal bír, ügyfélorientált hozzáállása és az új marketing és PR megoldásokra való nyitottsága, rugalmas és pontos munkája miatt kedvelik partnereink.

Bodrogi Brigitta – marketing manager

A Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szerzett PR szakirányos végzettségével kiválóan képviseli ügyfeleink projektjeit, szövegírásban is jártas. A PR- és marketingfeladatok minden területén megállja a helyét.

Veres Ida – marketing manager

Lelkes és dinamikus személyiség, aki odafigyel a részletekre, így a kezei közül kikerülő végtermék - legyen az elektronikus hírlevél, PR cikk vagy prezentáció - minden esetben tükrözi pontosságát és precizitását.

Tóth-Horváth Réka – marketing manager

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Kommunikáció és Médiatudomány szakán végzett, különböző projektek kommunikációjával foglalkozott, a sajtóban szerzett cikkírási tapasztalatot. Örömmel végzi a szövegezési és a rendezvényszervezéssel kapcsolatos feladatokat.

Bordács Viktória – Lector manager

A Lector fordítóiroda teljes körű koordinációját végzi, az összes fordítási projektet kézben tartja. A fordítóiroda ügyfeleivel és a fordítókkal mindennapos, folyamatos kapcsolatot ápol.

Gulyás Boglárka – art director

A Képzőművészeti Egyetem tervezőgrafikus szakán végzett, sok éves tapasztalattal rendelkezik az alkalmazott- és tervezőgrafika területén. A PR tevékenységet támogató egyedi vizuális megjelenések alkotója.

Fonódi Luca – tervezőgrafikus

A Magyar Képzőművészeti Egyetem tervezőgrafika szakán végzett, nagy tapasztalattal bír folyóiratok és kiadványok tördelésében. Kreatív, feladatait precízen végzi. Igyekszik mindig az adott témának megfelelő vizuális világot kialakítani, figyelembe véve a Partnerek igényeit.

Sallai Zalán – webfejlesztő

Felsőfokú webprogramozói végzettséggel rendelkezik, főképp frontend fejlesztésekben bír tapasztalattal, de a backend fejlesztési feladatoktól sem riad vissza. Az elektronikus hírlevelek és a reszponzív tartalmak világában is otthonosan mozog.

Surányi Szabolcs – webfejlesztő

Felsőfokú végzettségével többféle keretrendszerben való fejlesztésben jártas, mobil- és asztali alkalmazások fejlesztését is szívesen végzi. Elsősorban backend fejlesztéseket készít.

Jakab Mónika – pénzügyi vezető

A Corpus adminisztratív és pénzügyi feladatainak felelőse, régóta a csapatunk tagja. A hazai és nemzetközi ügyfelek pénzügyviteli feladatainak koordinálása a feladata.

PHP fejlesztőt keresünk

 
Olyan fejlesztőt keresünk, aki képesnek érzi magát, hogy kis csapatban frontend, backend fejlesztéseket készítsen.
Az elsődlegesen PHP illetve jQuery használatával az izgalmas webes projektek létrehozását projektmenedzserek és grafikusok segítik. Olyan oldalak fejlesztésében lehetsz csapattag mint az enterprisegroup.hu, a miele.hu, a autotartosberlet.hu, a lector.hu és sok más nemzetközi és hazai weboldal. A fejlesztői csapatmunkában a részvétel kiterjed új webes rendszerek tervezésére, felhasználói felület és weboldal funkcionalitás optimalizálása.

Mit várunk el?
- PHP, MySQL, HTML5, CSS, Javascript(jQuery) ismeretét
- WordPress ismeretét

Előnyt jelent:
- működő referenciák bemutatása
- PHP keretrendszer ismeretet (CodeIgniter, Symfony2)
- Verziókövető rendszer (Git) használata

Amit kínálunk:
- Fejlődési lehetőség
- Kellemes budai irodai környezet
- Nemzetközi ügyfelek
- Barátságos hangulat
- Versenyképes fizetés

A fényképes önéletrajzokat, fizetési igény megjelöléssel a mail@corpuscom.hu e-mail címre várjuk.

Kezdés: azonnal

Érdekel az állás, visszahívást kérek!

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

Corpus Communications

Hungary - 1025 Budapest, Csatárka út 82-84.
T: +36 1 321 1516
F: +36 1 700 2250
E: mail@corpuscom.hu

Adószám: 12552267-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-692241
SWIFT: CITI HU HX
IBAN: HU92 1080 0014 2000 0006 1005 0301