Miért a Corpus?

 
A CC 2000 óta nyújt marketingkommunikációs, PR és sajtókapcsolati szolgáltatásokat ügyfeleinek. Független ügynökségként önálló kreatív, online és produkciós hátterével a kézműves kommunikációs megoldások szállítója. Egyidejűleg mindig csupán néhány ügyfelet szolgálunk ki, de őket teljes figyelemmel, hosszútávon, csapattagként.

SAJTÓTÓL A PR-IG Alkalmi megjelenéstől az állandó sajtójelenlétig

 
Segítséget nyújtunk ügyfelünk kommunikációs üzeneteinek megfogalmazásában. Kialakítjuk a cég sajtó-stratégiáját, elkészítjük a sajtóközleményeket, eljuttatjuk azokat a megfelelő újságíróknak, és ha szükséges, sajtótájékoztatót szervezünk, valamint megjelenés összefoglalókat, média- és véleményfigyelést készítünk. A PR keretein belül elkészítjük a vállalati hírleveleket, a belső weboldalt, valamint megszervezzük az ügyfélrendezvényeket. Több mint 350 sajtóközlemény, 8,000 nyomtatott és online cikk, sajtótájékoztatók, ügyfélrendezvények.

MARKETING- kommunkáció Névjegykártyától az óriásplakátig

 
Részt veszünk partnereink kommunikációs céljainak kitűzésében, javaslatokat teszünk a megvalósításra és elkészítjük a közösen kiválasztott terveket. Marketingkommunikációs programokat tervezünk és házon belüli szakembereinkkel kivitelezzük a kreatív eszközöket. Figyelünk a cégarculatra, miközben elkészítjük a nyomtatott és elektronikus reklámanyagokat, a kültéri plakátokat, az attraktív online megjelenést és weboldalt. Cégarculat, névjegykártya, vállalat- és termékismertető prospektus, nyomtatott- és elektronikus reklámok, DM kampányok, online megjelenések, közösségi kommunikáció. Több százezer kinyomtatott oldal, termékcsomagolás, ezernyi céges reklámajándék, valamint rádió és TV spotok.

ONLINE FEJLESZTÉS FaceBook-tól a webáruházig

 
Átfogó online kommunikációra törekszünk, ezért segítünk az új weblapok kialakításában, elkészítjük az oldalak hatékony szövegezését, a felhasználót támogató grafikai tervezést és a komplett programozást, végül saját szerverünkön gondoskodunk a website-ok hosztolásáról is. A már működő weblapokat sem hagyjuk magukra, odafigyelünk frissítésükre, karbantartásukra, és a honlapok keresőbarát” optimalizálására is. Online-marketing kampányokat menedzselünk AdWords-el, bannerekkel, megszemélyesített elektronikus hírlevelekkel és természetesen a social media kötelező elemeivel is, legyen szó FaceBookról, Twitterről vagy akár egy SMS kampányról.

MOBIL ALKALMAZÁSOK Androidtól az iOS -ig

 
Okostelefon alkalmazásokat fejlesztünk, amelyeket ingyenesen vagy fizetősen elérhetővé teszünk az Apple AppStore-ban és az Android Google Play áruházban. E kis programok segítségével közvetlen kapcsolat építhető a meglevő és a jövőbeli potenciális ügyfelekkel. Mobil környezetben is elérhetővé tehetjük akcióinkat,szolgáltatásunkat, híreinket vagy akár játékra is hívhatjuk partnereinket. Megtervezzük az alkalmazást; elkészítjük annak grafikáját és felhasználói felületét, nyelvi mutációját, háttér adatbázis kapcsolatát és a hozzá tartozó üzleti modellt is. A programozást követően teszteljük és az online áruházakban publikáljuk a programokat.

Média- tervezés AdWords-től a TV kampányig

 
Ügyfeleink számára célcsoportra és területre szabott média megjelenéseket tervezünk,s kampányuk során jelentős kedvezménnyel foglaljuk be a felületeket. A foglalás nem csupán a legmegfelelőbb fórum kiválasztását jelenti, a kampányt folyamatosan nyomon követjük, koordináljuk és optimalizáljuk. Gondoskodunk a rendelkezésre álló médiabüdzsé költséghatékony felhasználásáról. Akár 50%-os médiaköltés megtakarítás a sajtó és kültéri hirdetéseken, online banner és DM kampányokon, AdWords és Facebook promóciókon, rádió- és TV spotokon.

PRODUKCIÓ Digitális nyomtatástól a reklám spotig

 
Kreatív terveink a gyártás során öltenek testet. Kipróbált nyomdai partnereinket azért versenyeztetjük, hogy a legjobb áron készíthessük el a nyomtatványokat. A kisebb példányszámú digitális nyomtatások, a több ezer darabos ofszet technológiával készülő nyomatok, vagy akár a termékcsomagolások és az óriásplakátok gyártásánál is mindig a legjobb ár/érték arányt tartjuk szem előtt. A nyomdai kivitelezés mellett Ügyfeleink rádiós vagy televíziós reklámjait épp úgy legyártatjuk, mint akár reklámajándékaikat.

Vállalati filmek

 
Ügyfeleinknek vállalati/image filmeket forgatunk, melyhez a kreatív koncepció elkészítésétől kezdve a forgatókönyv megírásán, a szükséges kellékek beszerzésén és a helyszínek biztosításán át vállaljuk a teljes utómunkát is. Tekintse meg az eddig elkészült filmeket, melyekkel hozzájárultunk partnereink imázsának építéséhez!

LECTOR Nyelvi lokalizáció A-Z-ig

 
A CC önálló üzletágaként működő Lector fordítószolgáltatás több mint 8 év tapasztalattal,
40 nyelven, 2,600 vállalati ügyfélnek készített több mint 77 millió karaktert tartalmazó 66 ezer szakfordítást, mely garantálja, hogy Ön is elégedett lesz nyelvi szolgáltatásainkkal. lector.hu
facebook.com/lectorforditoiroda

Sajtószoba

 
 • Önzetlen segítségnyújtás édes csábítással A Miele Európa egyik legnagyobb édességfesztiválján gyűjtött a hátrányos helyzetű gyerekeknek 2016-10-05

  Az Édes Napok Budapest immár a 6. alkalommal került megrendezésre a belváros szívében – az idei évben látogatóirekord-döntéssel. A nagyszabású gasztronómiai attrakció évről évre tízezrek boldogsághormonjainak fokozásához járul hozzá a finomabbnál finomabb csokoládékkal, süteményekkel, tortákkal és fagylaltokkal; nem beszélve a neves résztvevőkről, prominens látogatókról. A magas színvonal egyik fő képviselőjeként – a prémium háztartási készülékeket és kulináris rendezvényeket kínáló – Miele a legédesebb hétvégén azokra is gondolt, akiknek nem teljesen „édes az életük”: standjánál a felkínált finomságokból befolyt összeg teljes egészével a Magyarország egyik leghátrányosabb helyzetű kistérségében működő Igazgyöngy Alapítványt támogatta. Az alapítvány célja a mélyszegénységben élő gyermekek életesélyeit javítani, számukra jövőképet adni, kompenzálni hátrányukat – a csokoládé- és édességünnepen elért több mint 120 ezer forintos bevételt így a Miele a hátrányos helyzetű gyerekek élelmezésére, tehetséggondozására és személyiségfejlesztésére fordította, segítve ezzel a nehéz sorsú gyerekek integrációját.
  tovább»
 • A biztonságos járművezetés még mindig fontos téma: A LeasePlan felmérése szerint tízből nyolc vezető megosztja figyelmét vezetés közben 2016-09-16

  Almere, 2016. szeptember - Tízből nyolc (81%) járművezető több dologgal foglalkozik egyszerre vezetés közben. Erre mutatott rá a LeasePlan Mobility Monitor elnevezésű globális felmérés, melyet a LeasePlan 2015-ben végzett 4000 járművezető részvételével, 17 országban. A jó hír az, hogy az eredmény enyhe javulást mutat a 2014-ben, hasonló témakörben végzett felméréshez képest, ahol a járművezetők 84%-a foglalkozott egyszerre több dologgal vezetés közben. A leggyakoribb vezetés közbeni tevékenység a telefonálás (69% 2015-ben, 73% 2014-ben), italfogyasztás (36% 2015-ben, 42% 2014-ben), és evés (32% 2015-ben, 37% 2014-ben). A legfrissebb felmérés szerint a járművezetők 17%-a állítja, hogy üzenetet, sms-t ír a volánnál (20% 2014-ben), míg 8%-uk közösségi médiát használ (9% 2014-ben).
  tovább»
 • A jövő mobilitása, a mobilitás jövője az autóhasználók és a LeasePlan szemszögéből 2016-06-20

  A LeasePlan megalkotta a jövőbe tekintő, rugalmas megoldásokra fókuszáló mobilitási stratégiáját, melynek célja, hogy a piacvezető gépjármű- és flottakezelő a mobilitással kapcsolatos, gyorsan változó világban az ágazat vezető szolgáltatását nyújtsa minden vállalat számára. Az új szolgáltatások a jármű helyett egyre inkább az egyének mobilitási megoldásaira fókuszálnak.
  tovább»

Rólunk

 
Nagy Zoltán – ügyvezető igazgató

Kommunikációs és repülő mérnök diplomával a Corpus alapítója, korábban a Westel PR és Reklám vezetője volt. Telekommunikációs területen szerzett sajtó, média és marketing tapasztalatot.

Novák Gabriella – senior marketing manager

Több éves ügynökségi tapasztalattal bír, ügyfélorientált hozzáállása és az új marketing és PR megoldásokra való nyitottsága, rugalmas és pontos munkája miatt kedvelik partnereink.

Bodrogi Brigitta – marketing manager

A Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szerzett PR szakirányos végzettségével kiválóan képviseli ügyfeleink projektjeit, szövegírásban is jártas. A PR- és marketingfeladatok minden területén megállja a helyét.

Veres Ida – marketing manager

Lelkes és dinamikus személyiség, aki odafigyel a részletekre, így a kezei közül kikerülő végtermék - legyen az elektronikus hírlevél, PR cikk vagy prezentáció - minden esetben tükrözi pontosságát és precizitását.

Tóth-Horváth Réka – marketing manager

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Kommunikáció és Médiatudomány szakán végzett, különböző projektek kommunikációjával foglalkozott, a sajtóban szerzett cikkírási tapasztalatot. Örömmel végzi a szövegezési és a rendezvényszervezéssel kapcsolatos feladatokat.

Bordács Viktória – Lector manager

A Lector fordítóiroda teljes körű koordinációját végzi, az összes fordítási projektet kézben tartja. A fordítóiroda ügyfeleivel és a fordítókkal mindennapos, folyamatos kapcsolatot ápol.

Gulyás Boglárka – art director

A Képzőművészeti Egyetem tervezőgrafikus szakán végzett, sok éves tapasztalattal rendelkezik az alkalmazott- és tervezőgrafika területén. A PR tevékenységet támogató egyedi vizuális megjelenések alkotója.

Fonódi Luca – tervezőgrafikus

A Magyar Képzőművészeti Egyetem tervezőgrafika szakán végzett, nagy tapasztalattal bír folyóiratok és kiadványok tördelésében. Kreatív, feladatait precízen végzi. Igyekszik mindig az adott témának megfelelő vizuális világot kialakítani, figyelembe véve a Partnerek igényeit.

Sallai Zalán – webfejlesztő

Felsőfokú webprogramozói végzettséggel rendelkezik, főképp frontend fejlesztésekben bír tapasztalattal, de a backend fejlesztési feladatoktól sem riad vissza. Az elektronikus hírlevelek és a reszponzív tartalmak világában is otthonosan mozog.

Surányi Szabolcs – webfejlesztő

Felsőfokú végzettségével többféle keretrendszerben való fejlesztésben jártas, mobil- és asztali alkalmazások fejlesztését is szívesen végzi. Elsősorban backend fejlesztéseket készít.

Jakab Mónika – pénzügyi vezető

A Corpus adminisztratív és pénzügyi feladatainak felelőse, régóta a csapatunk tagja. A hazai és nemzetközi ügyfelek pénzügyviteli feladatainak koordinálása a feladata.

PHP fejlesztőt keresünk

 
Tapasztalattal rendelkező fejlesztőt keresünk, aki képesnek érzi magát, hogy kis csapatban frontend, backend fejlesztéseket készítsen.
Az elsődlegesen Symfony2-es keretrendszer ill. jQuery használatával az izgalmas webes projektek létrehozását projektmenedzserek és grafikusok segítik. Olyan oldalak fejlesztésében lehetsz csapattag mint az enterprisegroup.hu, a miele.hu, a leaseplan.hu, a lector.hu és sok más nemzetközi és hazai weboldal. A fejlesztői csapatmunkában a részvétel kiterjed új webes rendszerek tervezésére, felhasználói felület és weboldal funkcionalitás optimalizálása.

Mit várunk el?
- PHP, MySQL, HTML5, CSS, Javascript(jQuery) ismeretét
- PHP keretrendszer ismeretet (CodeIgniter, Symfony2)
- Javascript tudás
- GitHub rendszer használata
- WordPress ismerete

Előnyt jelent:
- működő referenciák bemutatása
- legalább 2 éves szakmai tapasztalat

Amit kínálunk:
- Fejlődési lehetőség
- Kellemes budai irodai környezet
- Nemzetközi ügyfelek
- Barátságos hangulat
- Versenyképes fizetés

Munkavégzés helye és rendje: a munka otthonról végezhető. Munkanapokon 09:00-17:00 között.

A fényképes önéletrajzokat, fizetési igény megjelöléssel a mail@corpuscom.hu e-mail címre várjuk.

Kezdés: azonnal

Érdekel az állás, visszahívást kérek!

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

Corpus Communications

Hungary - 1025 Budapest, Csatárka út 82-84.
T: +36 1 321 1516
F: +36 1 700 2250
E: mail@corpuscom.hu

Adószám: 12552267-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-692241
SWIFT: CITI HU HX
IBAN: HU92 1080 0014 2000 0006 1005 0301